Η ταβέρνα του Σπύρου Μήτση, στη γραφική Καστέλλα, δεσμευόταν να ικανοποιήσει την εκλεκτή πελατεία της με πειραιώτικη ατμόσφαιρα, βαρελίσια ρετσίνα (τύφλα να'χει η σαμπάνια) και πλούσιο μενού αποτελούμενο από μια σειρά φαγητών και μεζέδων δια χειρός του ιδίου του ιδιοκτήτη.
Πρώτο Κανόνας: Χορτοφαγία.
Δεύτερος Κανόνας: Ψαροφαγία με κουτσομούρες και καλαμάρια προερχόμενα από τους προμηθευτές - ψαράδες της ταβέρνας από την Αίγινα. Εκτός αυτών, αξιομνημόνευτα τα όσπρια, η φάβα, τα μαυρομάτικα φασόλια, τα φαγητά της ώρας και τα ψητά του φούρνου.
Σημαντική Σημείωση:
Πρωτότυπο Υλικό - Πρωτότυπη Έρευνα
- Απαγορεύεται η αντιγραφή ή/και αναδημοσίευση κειμένου και εικόνας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο.
- Επιτρέπεται η κοινοποίηση του συνδέσμου. Sharing is caring
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου