ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΠΥΡΟΥ ΜΗΤΣΗ

Η ταβέρνα του Σπύρου Μήτση, στη γραφική Καστέλλα, δεσμευόταν να ικανοποιήσει την εκλεκτή πελατεία της με πειραιώτικη ατμόσφαιρα, βαρελίσια ρετσίνα (τύφλα να'χει η σαμπάνια) και πλούσιο μενού αποτελούμενο από μια σειρά φαγητών και μεζέδων δια χειρός του ιδίου του ιδιοκτήτη. 

Πρώτο Κανόνας: Χορτοφαγία
Δεύτερος Κανόνας: Ψαροφαγία με κουτσομούρες και καλαμάρια προερχόμενα από τους προμηθευτές - ψαράδες της ταβέρνας από την Αίγινα. Εκτός αυτών, αξιομνημόνευτα τα όσπρια, η φάβα, τα μαυρομάτικα φασόλια, τα φαγητά της ώρας και τα ψητά του φούρνου.


Σημαντική Σημείωση:

Πρωτότυπο Υλικό - Πρωτότυπη Έρευνα
  • Απαγορεύεται η αντιγραφή ή/και αναδημοσίευση κειμένου και εικόνας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο. 
  • Επιτρέπεται η κοινοποίηση του συνδέσμου. Sharing is caring

Σχόλια