Η "ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ" ΤΟΥ ΕΜ. ΠΑΡΛΑΜΑ

Αρχές της δεκαετίας του 1930, εντός του περιβόλου του τέως Βασιλικού Περιπτέρου, η "Πειραϊκή Ταβέρνα" του εκ Κρήτης ορμώμενου Εμμανουήλ Α. Παρλαμά (1896-1944), με τα φρεσκότερα ψάρια, τους ωραιότερους μεζέδες και το καλλίτερο κρασί

Προς τοις άλλοις, καθαριότης άμεμπτος, περιποίησις πρόθυμος και τιμαί λογικαί


Διαβάστε σχετικά θέματα:



Σημαντική Σημείωση:

Πρωτότυπο Υλικό - Πρωτότυπη Έρευνα
  • Απαγορεύεται η αντιγραφή ή/και αναδημοσίευση κειμένου και εικόνας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο. 
  • Επιτρέπεται η κοινοποίηση του συνδέσμου. Sharing is caring

Σχόλια