Αρχές της δεκαετίας του 1930, εντός του περιβόλου του τέως Βασιλικού Περιπτέρου, η "Πειραϊκή Ταβέρνα" του εκ Κρήτης ορμώμενου Εμμανουήλ Α. Παρλαμά (1896-1944), με τα φρεσκότερα ψάρια, τους ωραιότερους μεζέδες και το καλλίτερο κρασί.
Προς τοις άλλοις, καθαριότης άμεμπτος, περιποίησις πρόθυμος και τιμαί λογικαί
Διαβάστε σχετικά θέματα:
Σημαντική Σημείωση:
Πρωτότυπο Υλικό - Πρωτότυπη Έρευνα
- Απαγορεύεται η αντιγραφή ή/και αναδημοσίευση κειμένου και εικόνας με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο.
- Επιτρέπεται η κοινοποίηση του συνδέσμου. Sharing is caring
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου